Va invitam la Rommedica – Targul international de medicina si farmacie, care va avea loc in perioada 14 – 16 mai 2020, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Veti avea ocazia de a intalni alti specialisti din domeniul medical si farmaceutic, targul fiind o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

In plus, veti putea participa la conferintele, seminariile si demonstratiile organizate de Romexpo si partenerii acestui targ.

ROMMEDICA se va desfasura in aceeasi perioada cu editia de primavara DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara si SOMN EXPO – Expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit. Prin alaturarea celor  trei evenimente si datorita  manifestarilor conexe organizate in cadrul acestora, Pavilioanele Romexpo vor deveni punctul de intalnire pentru specialistii din domeniu.

In plus, veti putea participa la conferintele si seminariile cu puncte EMC, demonstratiile si lansarile de carte medicala organizate de Romexpo si partenerii acestui targ.

PROGRAM DE VIZITARE:

14 – 16 mai 2020, intre orele 10.00 si 18.00.

ACCES:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.

Bilet acces adulti si student: 20 RON

Share and Enjoy !

0Shares
0 0