ROMMEDICA se va desfasura in aceeasi perioada cu editia de primavara DENTA – expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara si SOMN EXPO – expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit.

Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatura si soft medical, companiilor farmaceutice, bancilor si societatilor de finantare si leasing, centrelor medicale private si asociatiilor din domeniu.

Evenimentul reprezinta cel mai important punct de intalnire al specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, fiind o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

Cea de-a XXX-a editie Rommedica, targul international de medicina si farmacie va avea loc in perioada 14 si 16 mai 2020, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

 

Program de vizitare:

14 – 16 mai 2020, intre orele 10 si 18

Bilet acces adulti si studenti: 20 RON

Share and Enjoy !

0Shares
0 0