ROMMEDICA – Targul international de medicina si farmacie va avea loc in perioada 11-13 aprilie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

ROMMEDICA se va desfasura in aceeasi perioada cu editia de primavara DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara si SOMN EXPO – Expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit. Prin alaturarea celor  trei evenimente si manifestarile conexe organizate in cadrul acestora, Pavilioanele Romexpo vor deveni punctul de intalnire pentru specialistii din domeniu.

Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatura si soft medical, companiilor farmaceutice, bancilor si societatilor de finantare si leasing, centrelor medicale private si asociatiilor din domeniu.

Evenimentul reprezinta cel mai important punct de intalnire al specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, fiind o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

In cadrul Rommedica vor avea loc lansari de produse, tehnologii si informatii de ultima ora si vor fi organizate conferinte si seminarii sustinute de personalitati importante in domeniu.

Program de vizitare:

11-13 aprilie 2019: intre 10.00-18.00

Acces gratuit