Vizitatori

Va invitam la Rommedica – Targul international de medicina si farmacie, care va avea loc in perioada 6-8 aprilie 2017, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Veti avea ocazia de a intalni alti specialisti din domeniul medical si farmaceutic, targul fiind o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

In plus, veti putea participa la conferintele, seminariile si demonstratiile organizate de Romexpo si partenerii acestui targ.

ROMMEDICA se va desfasura in aceeasi perioada cu editia de primavara DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara. Prin alaturarea celor doua evenimente si manifestarile conexe organizate in cadrul acestora, Pavilioanele Romexpo vor deveni punctul de intalnire pentru specialistii din domeniu.

In plus, veti putea participa la conferintele si seminariile cu puncte EMC, demonstratiile si lansarile de carte medicala organizate de Romexpo si partenerii acestui targ.

Program de vizitare:

6-8 aprilie 2017: intre 10.00-18.00